Право нести символ 30-річчя Незалежності

НАЗАД
19 серпня 2021 12:44

Кирило Семеновський – курсант Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б. Хмельницького нестиме разом з побратимами символ Незалежності України.

Двоє представників Державної прикордонної служби України разом з військовослужбовцями та співробітниками сил безпеки та оборони України та країн-партнерів нестимуть 30-метровий державний прапор на початку пішої колони парадних розрахунків під час параду до Дня Незалежності України.

Одним із тих, хто нестиме разом з побратимами символ Незалежності є курсант факультету правоохоронної діяльності Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б. Хмельницького Кирило Семеновський. Батько курсанта – Семеновський Олег Миколайович, проходив військову службу у Донецькому прикордонному загоні. У липні 2014 року він загинув від поранень під час бойового зіткнення з російськими терористами, які вели мінометний обстріл пункту пропуску «Новоазовськ».

Достойний син свого батька і діда, також прикордонника, Кирило  продовжив шлях офіцерської служби Батьківщині та у 2019 році вступив до Національної академії. За час навчання у виші Кирило став прикладом для товаришів, характеризується безпосередніми командирами та викладачами виключно з позитивного боку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси