Правильно діяти у правильний час

НАЗАД
08 жовтня 2022 08:56

Тренування та навчання – запорука успішного виконання поставленого завдання, зокрема і тренування з тактичної підготовки та медицини. Це, безперечно, досягнення визначеної мети зі збереженням життя і здоров’я військовослужбовців.

Саме для підвищення й закріплення знань з тактичної підготовки та самонадання домедичної допомоги на полі бою прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців впродовж трьох днів навчались тактично-бойовим елементам. Під час заняття відпрацьовувались питання бойової підготовки, застосування особистої зброї, прилаштування спорядження, ведення вогню з різних положень, а також порядок пересування на полі бою.

Окремо під час практичних тренувань хлопці та дівчата мали можливість здобути навички надання допомоги побратимам, які знаходяться в кризових ситуаціях. Захисники відпрацьовували питання підвищення рівня виживання в бою.

Військові сьогодні працюють у складних воєнних умовах, тому щодня стикаються з небезпекою. І саме володіння знаннями, які критично необхідні під час ведення бойових дій, є особливо актуальним, адже правильні та скоординовані дії – ведуть до Перемоги!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси