Права жінок і міжнародний мир

НАЗАД
06 березня 2020 15:39

Адміністрація Державної прикордонної служби України провела урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Це свято бере початок від пролетарського соціалістичного свята Міжнародного дня жінок-робітниць і є спільним для культур багатьох країн. Сфера охорони Державного кордону сьогодні не може залишатися осторонь цього свята, адже чверть усього персоналу прикордонного відомства – це жінки. Вони – повністю рівноправні з чоловіками за всіма напрями діяльності Держприкордонслужби. Та разом з тим охоронці кордону надають цьому дню особливого емоційного забарвлення, відмежовуючись від політичного походження свята, натомість додаючи щирих почуттів та найкращих побажань.

У своєму вітальному слові з нагоди свята Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко зокрема сказав: «Дозвольте від усієї чоловічої частини нашого відомства і від себе особисто привітати жінок із цим чудовим святом весни, побажати міцного здоров’я, щастя, добра, надзвичайного кохання, успіхів у всьому. Нехай все, що Ви собі забажаєте вирішується, збувається і завжди з першої спроби. Сьогодні вже дуже важко уявити військовий колектив без жінок. Сьогодні у нашому відомстві проходять службу, працюють 11 тисяч прикордонниць. На даний момент це близько 25 відсотків особового складу і ми дотримуємося всіх стандартів гендерної рівності, та прагнемо щоб Вас було більше. Ви скрізь, Ви в пункті пропуску перевіряєте документи, Ви – навіть інспектори-кінологи, Ви – зв’язківці, Ви рухаєтесь командирською лінією, Ви – у всіх сферах нашого життя. Ви разом з нами відстоюєте Державу у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Я дуже радий тому, що пліч-о-пліч з нами завжди є наші бойові подруги, наші жінки, наші дівчата, які надихають нас на подальший розвиток. Все що ми – чоловіки робимо у своєму житті ми робимо через Вас і для Вас. І, мабуть, для жодної жінки не є таємницею, що чоловік є саме таким, яким його бачить його жінка.

Я сподіваюся, що всі чоловіки мене підтримають в тому, що дійсно без Вас, жінки, ніяк, без Вас цей світ просто перестане існувати. Тож кожен поважаючий себе чоловік має писати слово жінка з великої літери. Наші дорогі, наші кохані, залишайтеся такими, якими є, бо Ви – найкращі!»

На завершення офіційної частини заходу очільник відомства особисто вручив заохочення, передбачені наказами Міністерства внутрішніх справ та Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Чудовий святковий настрій усім присутнім на урочистостях з нагоди 8 березня подарувала концертна програма академічного ансамблю пісні і танцю України Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси