Практика і досвід. Курсанти вищих навчальних закладів системи МВС продовжують стажування

НАЗАД
23 листопада 2023 12:04

На ділянці відповідальності Чернівецького прикордонного загону курсанти вищих навчальних закладів системи МВС продовжують практику.

Майбутні офіцери-правоохоронці залучаються до виконання завдань в контрольованих прикордонних районах неподалік кордону з Румунією та Молдовою.

Наразі на ділянці відповідальності Чернівецького прикордонного загону проходять стажування курсанти Національної академії Національної гвардії України, Київського інституту Національної гвардії України та Харківського Національного університету внутрішніх справ.

Майбутні офіцери Національної поліції та Національної гвардії прибули до підрозділів охорони кордону нещодавно. Примхи природи, складні погодні умови не заважають виконувати поставлені завдання. За цей час в Чернівецькій області виявлено та затримано 48 порушників, більшість з яких на контрольних постах, де прикордонники несуть службу спільно з курсантами.

Впевнені, що досвід, отриманий під час такого стажування, обов’язково знадобиться майбутнім офіцерам під час подальшої служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси