Працівники молдовської рекламної компанії загубили повітряну кулю в Україні

НАЗАД
10 квiтня 2013 09:52

 

Учора надвечір на виїзд з України в пункт пропуску «Платонове» прибув легковик «Ніссан», за кермом якого перебував громадянин Молдови

 

Учора надвечір на виїзд з України в пункт пропуску «Платонове» прибув легковик «Ніссан», за кермом якого перебував громадянин Молдови.

Провівши спільний огляд транспортного засобу, прикордонники та митники виявили в багажному відділені  парашут та залишки від повітряної кулі. До неї також був приєднаний ящик, зроблений з пінопласту та обгорнутий скотчем. Далі в ящику працівники пункту пропуску знайшли спеціальну відеокамеру для зйомки в повітрі та пристрій для відстеження координат повітряної кулі (GPS).

У ході опитування пасажирів, які знаходилися в автівці, стало відомо, що вони є працівниками однієї з молдовських рекламних компаній. Вранці вони здійснили запуск повітряної кулі поблизу Кишинева. Однак куля піднялась дуже високо та силою вітру її віднесло в Україну в район села Степанівка Котовського району. Коли вона впала, громадяни Молдови прибули на територію нашої країни, знайшли її та везли додому.

Після з'ясування всіх обставин працівників рекламної сфери пропустили через державний кордон.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси