Пожежний автомобіль отримали прикордонники на Запоріжжі

НАЗАД
28 лютого 2023 08:43

Днями волонтери «Ротарі клуб Інтернешнл» передали прикордонникам ключі від пожежного автомобіля. Спецтехніку волонтери придбали у Литовській Республіці, аби згодом передати військовим.

На знак подяки прикордонники відзначили благодійників грамотами та подякували за підтримку і допомогу в такий складний для країни час. Адже сьогодні, в умовах війни, постійних ворожих атак, обстрілів, які призводять до масштабних пожеж, таке підсилення надзвичайно важливе, особливо в прифронтових містах і селах Запорізької області, куди техніка рятувальників не завжди має змогу дістатись вчасно. До того ж, відлік часу для порятунку людей йде на хвилини.

«Ротарі клуб Запоріжжя-Хортиця» з перших днів повномасштабного наступу рф займається допомогою, - розповіла Олена Сопіна, президентка клубу, - ми допомагаємо всім тим, хто потребує допомоги і далі до закінчення війни прагнемо це робити».

Україна неодмінно вистоїть і ПЕРЕМОЖЕ, бо усі ми об’єднались заради спільної мети, задля мирного майбутнього нашої Батьківщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси