Позашляховик для бойових побратимів

НАЗАД
24 травня 2023 17:34

Підготовлений позашляховик, медикаменти та чимало харчових продуктів передали прикордонникам Національної академії колеги із Західноукраїнського національного університету.

Товариську делегацію освітян та волонтерів Тернополя очолив ректор університету, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий.

Також, під час зустрічі, Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк подякувала друзям за постійну співпрацю та допомогу військовим та нагородила Андрія Крисоватого нагрудним знаком «За державницьку позицію» – відзнакою Хмельницької обласної ради та передала прапор Хмельницької області.

Пікап Ford Ranger стане у пригоді для забезпечення дій одного з бойових підрозділів Держприкордонслужби, який готується до виконання завдань з відсічі збройної агресії росії.

Дякуємо за тісну співпрацю та підтримку колегам із Західноукраїнського національного університету та Хмельницького навчально-наукового інституту ЗУНУ, а також волонтерам неурядової організації British-Ukrainian Aid (Британсько-Українська Допомога).

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси