Повторно затримані «туристи» з Росії спробували демонстративно нанести собі ушкодження

НАЗАД
09 вересня 2013 14:14

Громадяни Росії вперто не бажали їхати додому. Вони вийшли на одній з найближчих станцій, винайняли таксі та знову направилися до кордону. Невдовзі правопорушників черговий раз зупинили правоохоронці.

Як повідомляла Державна прикордонна служба України, на залізничній станції міста Ужгорода в четвер були виявлені двоє громадян Росії. Під час опитування вихідці з Інгушетії та Осетії повідомили, що прибули на Закарпаття з метою туризму. Проте за деякий час прикордонний наряд затримав їх поблизу держрубежу. Тоді порушники зізнались у намірі потрапити до Європейського Союзу.

Наступного дня міськрайсуд оштрафував їх на 3,4 тисячі гривень кожного та прийнято рішення про примусове повернення і чоловіків відправили на поїзд. Однак громадяни Росії вперто не бажали їхати додому. Вони вийшли на одній з найближчих станцій, винайняли таксі та знову направилися до кордону. Невдовзі правопорушників черговий раз зупинили правоохоронці Чопського загону спільно зі співробітниками міліції на контрольному посту «Перечин». Після цього затриманих доправили в прикордонний підрозділ. Вже там, чоловіки, певно для залякування прикордонників та з метою проведення демонстративних дій, витягли з кишень підготовлені уламки лез й нанесли собі незначні ушкодження м’яких тканин передпліч. Провокаційні дії прикордонники відразу припинили, надали першу медичну допомогу та викликали карету швидкої допомоги, якою порушників доставили до лікарні. З'ясувалося, що нанесені ушкодженнями не становлять загрози їхньому здоров’ю та не потребують госпіталізації. За деякий час затримані знову опинилися в прикордонному підрозділі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси