Порушником кордону виявився злочинець, який перебував у розшуку

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:53

 

Учора прикордонники Харківського загону на ділянці відділу «Дергачі» затримали жителя Криму, який намагався незаконно перетнути державний кордон. &nb

 

Учора прикордонники Харківського загону на ділянці відділу «Дергачі» затримали жителя Криму, який намагався незаконно перетнути державний кордон. Зі слів затриманого стало відомо, що він мав на меті залишити Україну та потрапити в Росію, де проживає його мати.

Проте слова чоловіка прикордонникам видалися нещирими, а істина була зовсім іншою. Охоронці кордону встановили, що в квітні 2012 року затриманий був засуджений за злочин, передбачений ч.3 ст.185 ККУ (крадіжка поєднана з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) та за вироком суду отримав покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 2 роки умовно. Крім того, у взаємодій із співробітниками МВС було з’ясовано, що затриманого оголошено в розшук. Очевидно, саме щоб уникнути відповідальності, українець намагався незаконно покинути територію України. Наразі затриманого передано співробітникам міліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси