Порушники запакували понад 3 тисячі пачок сигарет у три автомобілі

НАЗАД
14 квiтня 2016 11:42

Понад 3 тисячі пачок сигарет намагалися незаконно перемістити наші співвітчизники до Словаччини, Польщі та Румунії минулої доби.

 

Понад 3 тисячі пачок сигарет намагалися незаконно перемістити наші співвітчизники до Словаччини, Польщі та Румунії минулої доби.

У пункті пропуску «Малий Березний» на мікроавтобус «Volkswagen» спрацював натренований на пошук сигарет службовий собака Рекс. Тому прикордонники Чопського загону вивели авто для додаткового огляду разом з працівниками митниці. В результаті ретельної перевірки в спеціально обладнаному тайнику - в днищі автомобіля,  знайшли   1658 пачок сигарет марки «Marlboro» українського виробництва.

Виявлені тютюнові вироби вилучено встановленим порядком та оцінено у понад 36 тисяч гривень. Також вилучили і транспортний засіб українця, який оцінили майже у 125 тисяч гривень.

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону  та митники виявили в автомобілі «Рено» 1 390 пачок сигарет  «NZ Super Slims» без акцизної марки. Громадянин України приховав цигарки у багажному відділенні серед речей. Сума вилученого тютюну склала понад 16 тисяч гривень.

А у ще одного нашого співвітчизника, який їхав через пункт пропуску «Порубне», через 120 пачок сигарет вилучили ще й автомобіль «ВАЗ» 2008 року випуску. Сигарети чоловік сховав під обшивкою стелі. Сума конфіскату склала 42 тисячі гривень

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси