Порушники покинули біля кордону коні та підводу з 20 ящиками сигарет

НАЗАД
21 лютого 2014 14:22

Учора близько опівночі прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону запобігли спробі незаконного переміщення сигарет до Республіки Польща. Перевіряючи  наявну інформацію про м

Учора близько опівночі прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону запобігли спробі незаконного переміщення сигарет до Республіки Польща.

Перевіряючи  наявну інформацію про можливу протиправну діяльність на одній з ділянок кордону, прикордонний патруль виявив відбитки гужової підводи, які були заметені гіллям. Вже невдовзі групою реагування неподалік було зупинено трьох чоловіків, які  поспіхом повертались від кордону у бік населеного пункту. Нічними мандрівниками виявилися місцеві жителі села Рівне Любомльського району.  Свою причетність до будь-якої протиправної діяльності вони заперечили та пояснили, що нібито заблукали. Також неподалік була знайдена гужова підвода з кіньми, на якій було завантажено 20 ящиків сигарет марки «Фест» білоруського виробництва.

Наразі для прийняття правового рішення встановлюються всі обставини та  причетність до даного правопорушення виявлених осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси