Порушники намагалися переправити куриво у вагонах з вантажем чорного металу та через Західний Буг

НАЗАД
13 грудня 2013 14:17

Чотири тисячі пачок сигарет, які невідомі намагалися незаконно перемістити по той бік кордону виявили учора у залізничному пункті пропуску «Саловка». Тютюнові вироби вилучили та оцінили

Чотири тисячі пачок сигарет, які невідомі намагалися незаконно перемістити по той бік кордону виявили учора у залізничному пункті пропуску «Саловка».

Під час прикордонно-митного контролю потяга, що прямував з України до Угорщини, два вантажних вагони були особливо ретельно перевірені за допомогою технічного засобу прикордонного контролю типу «Ендоскоп». У результаті чого під вантажем чорного металу працівники пункту пропуску виявили сторонні предмети. Здійснивши поглиблену перевірку, спільна оглядова група виявила 4 тисячі пачок сигарет марки «Комплімент». Тютюнові вироби вилучили та оцінили на майже 29 тисяч гривень.

Крім того, учора прикордонники Луцького загону за кількасот метрів від кордону затримали двох неповнолітніх жителів Волині, що їхали на підводі.  У ході пошукових заходів неподалік затриманих, а саме на березі річки Західний Буг, було виявлено гумовий човен та 4,5 тисячі пачок сигарет «Фест» та «Брендал» без акцизних марок. На співвітчизників складено процесуальні документи, а міру покарання їм  визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси