Порушники на Донеччині незаконно перевозили 5 тисяч штук птиці, прилади для супутникового телебачення та гігієнічні засоби

НАЗАД
20 квiтня 2016 12:52

Автівки, які перевозили птицю, прилади для супутникового телебачення та гігієнічні товари   загальною вартістю майже 220 тисяч гривень з

Автівки, які перевозили птицю, прилади для супутникового телебачення та гігієнічні товари   загальною вартістю майже 220 тисяч гривень зупинили учора прикордонники на Донеччині.

В районі блокпосту «Майорськ»  прикордонники Краматорського загону зупинили автомобіль з вантажем птиці у кількості 5 тисяч штук, який слідував до неконтрольованої території в об’їзд дорожнього коридору. Даний транспортний засіб та вантаж вартістю 150 тисяч гривень передали зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

Ще одну автівку, яка оминала контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» з приладами для супутникового телебачення вартістю близько 55 тисяч гривень зведена мобільна група зупинила в районі патрулювання.

Крім того у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з співробітниками фіскальної служби виявили під час перевірки  автомобіля «Daewoo» гігієнічні засоби вартістю близько 15 тисяч гривень. Автомобіль прямував на неконтрольовану територію. Конфіскат передали представникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси