Порушники, які переправляють через кордон сигарети, у разі їх виявлення покидають товар

НАЗАД
22 жовтня 2013 11:37

На Волині, на ділянках відділів прикордонної служби «Грабове» та «Висоцьк», співробітники Держприкордонслужби запобігли трьом спробам незаконного переміщення сигарет

На Волині, на ділянках відділів прикордонної служби «Грабове» та «Висоцьк», співробітники Держприкордонслужби запобігли трьом спробам незаконного переміщення сигарет  із України в Республіку Польща. Всього контрабандисти намагалися доправити в сусідню державу 22 ящики тютюнових виробів.

Прикордонні наряди зафіксували у всіх трьох випадках подолання контрольно-слідової смуги невідомими особами, а у ході пошукових дій сліди вивели на берег Західного Бугу. Ящики з сигаретами були обмотані в поліетилен для подальшого переправлення їх по воді. Затримали й можливих «несунів», які переховувалися неподалік в кущах. Однак під час затримання вони повністю заперечували свою причетність до протиправної діяльності, мовляв заблукали, коли шукали коня, що відв’язався.  Наразі їх притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Подібні порушники у разі небезпеки досить часто кидають свою тютюнову ношу та вигадують різні причини перебування поблизу кордону, у такий спосіб намагаючись уникнути відповідальності за спробу порушення державного кордону, де штрафи у десятки разів вище. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси