Порозуміння – запорука прозорих перспектив

НАЗАД
17 квiтня 2024 13:00

Обстановка на українсько-польському державному кордоні та функціонування пунктів пропуску стали ключовими темами обговорення під час зустрічі очільників прикордонних відомств України та Польщі.

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко провів онлайн нараду з Головним комендантом Прикордонної варти Республіки Польща Робертом Баганом.

«Співробітництво між нашими відомствами вже тривалий час успішно розвивається на принципах поваги, взаєморозуміння, а найголовніше – довіри. Щиро вдячний за надзвичайну підтримку прикордонного відомства України в умовах російської агресії», – наголосив Сергій Дейнеко звертаючись до польських колег.

У відповідь Роберт Баган запевнив, що навіть у найскладніших ситуаціях, які можуть трапитися на спільному кордоні Прикордонна варта робить максимум, аби ключові аспекти допомоги Україні не зазнавали впливу обставин.

Сторони також обговорили тенденції перетинання державного кордону у першому кварталі 2024 року, виокремили напрями співпраці, які потребують найбільшої уваги з боку керівництва прикордонних відомств та домовилися про якнайшвидшу реалізацію проєктів, які прискорять оформлення пасажирів та вантажів на державному кордоні вже у найближчій перспективі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси