Понад п’ять тисяч пачок сигарет прикордонники не пропустили до Румунії

НАЗАД
19 березня 2019 12:58

Прикордонники Чернівецького загону за добу запобігли трьом спробам незаконного переміщення сигарет через кордон.

У першому випадку, групу осіб, які прямували серед ночі з пакунками у напрямку кордону, за допомогою тепловізора, помітили прикордонники відділу «Красноїльськ».

Під час затримання порушників прикордонному наряду довелося здійснювати попереджувальні постріли вгору. Але невідомі не зупинились та втекли у тил країни. Під час огляду місцевості правоохоронці виявили неподалік кордону покинуті шість пакунків з трьома тисячами пачок сигарет. Заходи по встановленню причетних до протиправної діяльності осіб тривають.

А у пункті пропуску «Порубне» прикордонники спільно з працівниками ДФС, під час огляду автомобілів, що прямували до сусідньої країни, теж виявили сигарети. Водій вантажного автомобіля «ДАФ» української реєстрації серед іншого вантажу приховав і дві тисячі пачок сигарет. Чоловікові довелося розпрощатися з сигаретами, які правоохоронці вилучили та оцінили у 46 тисяч гривень.

Інший громадянин України, водій автомобіля «Мерседес», всього за майже 400 пачок сигарет, які приховав у конструктивних особливостях транспортного засобу, втратив свою автівку. Контрабандний товар правоохоронці оцінили у 8 тисяч гривень, а сам автомобіль у 120 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси