Понад 5,2 тисячі пачок контрабандних сигарет виявили прикордонники на кордоні з Румунією та Угорщиною

НАЗАД
01 вересня 2017 09:28

На кордоні з Румунією та Угорщиною співробітники Держприкордонслужби запобігли переміщенню через державний кордон понад 5,2 тисячі пачок контрабандних тютюнових виробів.

На кордоні з Румунією та Угорщиною співробітники Держприкордонслужби  запобігли переміщенню через державний кордон понад 5,2 тисячі пачок контрабандних тютюнових виробів.

Учора прикордонники відділу «Селятин», у ході реалізації оперативної інформації, помітили рух 5 осіб, які рухалися в бік державного кордону із підозрілими пакунками. Під час переслідування порушників, правоохоронці здійснили п’ять попереджувальних пострілів вгору. Але затримати невідомих не вдалось. Помітивши охоронців кордону, порушники покинули майже 4,5 тисячі пачок контрабандних сигарет та втекли.

Подібна ситуація склалась і поблизу українсько-угорського кордону. Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону виявили двох осіб із пакунками, що рухалися в бік сусідньої держави. При спробі  їх затримати, невідомі залишили понад 700 пачок тютюнових виробів та втекли на автомобілі підвищеної прохідності.

В обох випадках наразі тривають заходи, щодо встановлення причетних осіб. Виявлений товар та повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) направлено до Державної фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси