Понад 500 тисяч штук сигарет виявили прикордонники протягом тижня

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:41

Протягом вихідних днів співробітники Держприкордонслужби запобігли 8 спробам незаконного переміщення більше 500 тисяч штук сигарет. Найбільші партії тютюнових виробів були виявлені на західному кордоні, а

Протягом вихідних днів співробітники Держприкордонслужби запобігли 8 спробам незаконного переміщення більше 500 тисяч штук сигарет.

Найбільші партії тютюнових виробів були виявлені на західному кордоні, а саме на Закарпатті та Буковині. Так, прикордонники Чопського загону у пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса» спільно з працівниками митниці виявили більше 200 тисяч штук сигарет. Товар намагалися перемістити громадяни України та Польщі у сховках своїх автівок «Рено» та «Ауді».

Напруженим було чергування прикордонників Мукачівського загону. Спочатку прикордонний наряд відділу «Солотвино» виявив на березі річки Тиса 7 ящиків сигарет. Згодом правоохоронці затримали і водолаза, нашого співвітчизника. Чоловік зізнався в причетності до переміщення сигарет по той бік кордону.

Ще майже 60 тисяч штук сигарет виявили військовослужбовці  відділу «Селятин» Чернівецького загону за 100 метрів від кодону з Румунією.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси