Понад 500 одиниць зброї та 3,5 тисяч штук боєприпасів виявили прикордонники у 2016 році

НАЗАД
11 липня 2016 12:26

Держприкордонслужба продовжує реалізовувати заходи з метою зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні та прикордонних районах.

Держприкордонслужба продовжує реалізовувати заходи з метою зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні та прикордонних районах.  Вони направленні на протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї. Також з цією метою проводиться спеціальна операція «Кордон-2016», яка сприяє стабілізації обстановки не лише на державному кордоні, а й у прикордонних регіонах країни.

Чергові випадки незаконного переміщення зброї через кордон виявили учора прикордонники Львівського та Білгород-Дністровського загонів спільно із працівниками митниці. У пункті пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею, прикордонники виявили пневматичну гвинтівку та металеві кульки до неї  в багажному відділені мікроавтобуса «Опель». Ним керував наш співвітчизник та прямував на в’їзд в Україну. Інший українець їхав автомобілем «Фольксваген» до Молдови через пункт пропуску «Маяки». Однак під час контролю спрацювала службова собака, як результат автівку направили на поглиблений огляд. У ході перевірки було виявлено травматичний пістолет, магазини та набої до нього. 

Виявлену зброю вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам.

Загалом з початку 2016 року прикордонники спільно з взаємодіючими органами виявили понад 500 одиниць зброї та більше 3,5 штук боєприпасів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси