Понад 47 тонн цукру до Криму намагалися доправити з подвійними пакетами документів

НАЗАД
25 травня 2015 14:24

На адмінмежі з АР Крим співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з правоохоронними та фіскальними органами продовжують проводити заходи щодо виявлення незаконного  переміщення товарів до анекс

На адмінмежі з АР Кримспівробітники Держприкордонслужби у взаємодії з правоохоронними та фіскальними органами продовжують проводити заходи щодо виявлення незаконного  переміщення товарів до анексованої Росією частини України.

Так, учора ввечері у контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону спільно з працівниками митниці в причепах двох вантажних автомобілів «ДАФ» виявили товар, який громадяни України везли з подвійними товаросупровідними документами. Із Дніпропетровська до Сімферополя вони намагалися доправити понад 47 тонн цукру. 

З метою проведення подальших перевірочних заходів були викликані співробітники Каланчацького РВ УМВС України в Херсонській області.

Нагадаємо, що у минулі вихідні на Донеччині військовослужбовцями поблизу н.п. Сартана було виявлене місце накопичення цукру. Всього порушники планували переправити на підконтрольну бойовикам територію близько 65 тонн цього солодкого продукту.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси