Понад 300 прикордонників строкової служби завершили підготовку та вирушили на кордон

НАЗАД
23 грудня 2021 15:55

Понад триста військовослужбовців строкової служби завершили курс підготовки у Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота та впродовж тижня вибули до місць проходження служби.

Опанувавши військові та прикордонні дисципліни, склавши Військову присягу, охоронці кордону вибувають у різні куточки нашої держави. Строковики вирушили до Житомирського, Білгород-Дністровського, Чернігівського та багатьох інших прикордонних загонів, окрім районів проведення ООС.

В органах охорони кордону молоді прикордонники познайомляться із ділянками відповідальності прикордонних підрозділів, де будуть проходити подальшу службу та забезпечать надійну охорону державного кордону.

Варто зазначити, що у Держприкордонслужбі завершився осінній призов на строкову військову службу. Протягом жовтня-грудня 2021 року до лав ДПСУ призвано 1700 осіб з 23 областей України та міста Києва, з них близько 1100 строковиків проходили підготовку на базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси