Понад 2,3 тисячі пачок контрабандних сигарет не пропущено до країн ЄС

НАЗАД
11 лютого 2018 11:36

Правоохоронці Чопського загону спільно з митниками під час огляду мікроавтобуса «Mercedes» 2001 року випуску виявили 630 пачок контрабандних сигарет. Наш співвітчизник намагався приховати від прикордонників куриво у днищі транспортного засобу.

Минулої доби на  кордоні співробітники Держприкордонслужби викрили 6 автомобілів, в яких були приховані тютюнові вироби.

Учора в пункті пропуску «Тиса» правоохоронці Чопського загону спільно з митниками під час огляду мікроавтобуса «Mercedes» 2001 року випуску виявили 630 пачок контрабандних сигарет. Наш співвітчизник намагався приховати від прикордонників куриво у днищі транспортного засобу. Доступ до тютюнових виробів став можливим лише після демонтажу дерев’яної дошки, яка була прикріплена до підлоги залізними шурупами.

А охоронці кордону Чернівецького загону минулої доби одразу в трьох іномарках знайшли незаконний товар. У ході огляду легкових автомобілів «Peugeot» та «Volkswagen» 2011 і 1994 років випуску відповідно та мікроавтобуса «Volkswagen» правоохоронці виявили між панеллю приладів й моторним відсіком, під обшивкою багажника транспортних засобів та в коробках з печивом майже 1,5 тисячі пачок контрабандних сигарет. Громадяни України та Румунії прямували іномарками до сусідньої держави через пункт пропуску «Порубне».

Крім того, в пунктах пропуску «Шегині» та «Виступовичі» співробітники прикордонного відомства під час здійснення заходів контролю виявили у паливному баку «Renault» та в багажному відділенні «Ford» понад 230 пачок тютюнових виробів.

Відповідно до чинного законодавства мікроавтобус «Mercedes», автомобілі «Peugeot» й «Volkswagen» та усі приховані контрабандні сигарети вилучено працівниками фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси