Понад 1,5 тисячі пачок контрабандного курива виявлено на кордоні

НАЗАД
03 травня 2018 09:19

Трьом спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон завадили співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Угорщиною та Румунією.

Трьом спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон завадили співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Угорщиною та Румунією. 

Сьогодні вранці прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса»  виявили у паливному баку  легкового автомобіля «Audi» 210 пачок контрабандних тютюнових виробів. У ході подальшої перевірки ще 200 пачок сигарет військовослужбовці знайшли у запасному колесі. 36-річний українець прямував на виїзд з України. Відповідно до чинного законодавства іномарку 1998 року випуску та виявлені  410 пачок сигарет вилучено співробітниками фіскальної служби.

За декілька годин у цьому ж пункті пропуску прикордонники виявили у мікроавтобусі «Volkswagen» ще партію тютюнової контрабанди. Від прикордонно-митного контролю 810 пачок сигарет намагались приховати у стелі, акумуляторному ящику та у правому порозі транспортного засобу. Наразі встановлюється оцінка вартості мікроавтобуса та тютюнових виробів, які також будуть вилучені працівниками ДФС.

Крім того, учора військовослужбовці Чернівецького загону під час огляду автомобіля «BMW» у перевареному паливному баку транспортного засобу знайшли 360 пачок курива. Іномаркою 1999 року випуску громадянин України мав намір виїхати до Румунії через пункт пропуску «Порубне». Авто та товар передано представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси