Понад 14,5 тисяч пачок сигарет вилучили на Львівщині та Закарпатті

НАЗАД
17 лютого 2014 10:50

У минулі вихідні прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці виявили приховані сигарети у трьох автомобілях. Товар знайшли у пункті пропуску «Шегені», що на українсь

У минулі вихідні прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці виявили приховані сигарети у трьох автомобілях. Товар знайшли у пункті пропуску «Шегені», що на українсько-польському кордоні.

Виїхати до Польщі з прихованими тютюновими виробами намагалися троє наших співвітчизників. Один із українців, який їхав до Польщі автомобілем   «Сеат» 2006 року випуску, запакував у крилах та в підкрилках авто більше 2,5 тисяч пачок сигарет. Разом з товаром у нього вилучили і іномарку. Ще один громадянин України в підкрилках і під обшивку дверцят автомобіля «Фольксваген» запакував майже 1,8 тисяч пачок сигарет. А під обшивкою багажника, під капотом, у днищі та  панелі приладів автомобіля «ЗАЗ» працівники пункту пропуску знайшли 1,5 тисячі пачок курива. Їх також приховав наш співвітчизник.

Крім того на Закарпатті  прикордонники Мукачівського загону знайшли пакунки з тютюном неподалік кордону. Понад 8,7 тисячі пачок сигарет російського виробництва без акцизних марок прикордонники відділу «Тячів» виявили за кількасот метрів від держрубежу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси