Понад 100 кінологів зі службовими собаками закінчили навчання в Кінологічному навчальному центрі

НАЗАД
25 червня 2020 16:37

Сьогодні більше сотні кінологів разом зі службовими собаками після піврічного навчання вирушили на службу до різних підрозділів охорони кордону.

Кінолог – це не просто професія, це покликання. Кінологом стають лише за покликом душі. Так, понад 100 прикордонників вирішили пов’язати своє життя з кінологією та служити пліч-о-пліч з вірними чотирилапими помічниками.

У Кінологічному навчальному центрі, що у Великих Мостах на Львівщині, прикордонники-кінологи пройшли курс навчання, де пів року сумлінно вивчали кінологічні дисципліни та дресирували своїх чотирилапих помічників. За час навчання вони стали справжніми друзями та єдиною командою.

Під час здачі випускних іспитів чотирилапі «курсанти» демонстрували вміння виявляти зброю, вибухівку, наркотики, а також затримувати правопорушників.

Тож тепер в їх лапах почесна та відповідальна справа – охороняти кордони нашої держави. Хтось шукатиме зброю, вибухівку та наркотики, а хтось затримуватиме контрабандистів.

Собака – це не лише вірний друг для кінолога, це його напарник та надійний помічник. Замінити кінолога зі службовою собакою на кордоні не зможе ніхто. Тож у порушників жодного шансу порушити кордон, адже на варті потужна зброя – кінолог та його вірний чотирилапий друг і помічник.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси