Понад кілограм наркотиків виявили на Харківщині

НАЗАД
19 березня 2013 12:10

 

Майже кілограм наркотичної речовини, попередньо марихуани, виявили вчора в поїзді «Керч – Москва»  прикордонники Харківського загону

 

Майже кілограм наркотичної речовини, попередньо марихуани, виявили вчора в поїзді «Керч – Москва»  прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці. Під час здійснення перевірки  потяга  в залізничному пункті пропуску «Козача Лопань» спрацювала службий собака Річ. У ході огляду в туалеті було знайдено два пакунки з «травичкою» вагою 956 грамів, які були приховані за обшивкою опалювальної батареї.

Ще 100 грамів наркотичної речовини знайшли в поїзді «Сімферополь – Москва», який перетинав кордон в пункті контролю «Харків-пасажирський». Власником «зілля» виявився один із пасажирів, громадянин України, який  взяв з собою пакунок у мандрівку та приховав під верхнім одягом.

Також на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон» спільно з співробітниками МВС та СБУ затримали громадянина Росії. У чоловіка в куртці був виявлений шприц заповнений 5 міліграми речовини, попередньо опієм. Чоловіка разом з речовиною передано в СБУ. 

 Загалом за 9 місяців цього року співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними органами затримали на кордоні майже 190 кілограмів наркотичних речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси