Поляк в деревині намагався вивезти до своєї країни сигарети

НАЗАД
02 квiтня 2016 12:42

У пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно з митниками завадили перевезенню через державний рубіж контрафактних тютюнових виробів. Їх у вантажівці «Рено Сканія» до Польщі нам

У пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно з митниками завадили перевезенню через державний рубіж контрафактних тютюнових виробів. Їх у вантажівці «Рено Сканія» до Польщі намагався вивезти 45-річний поляк. Цигарки прикордонникам допоміг знайти службовий собака Баффі, який спеціально натренований на пошук тютюнових виробів. Куриво було заховане у  напівпричепі під дерев’яними дубовими  дошками.

Також, протягом доби у двох наших співвітчизників у цьому ж пункті пропуску виявлено ще майже тисяча пачок цигарок, які намагалися приховати в конструктивних порожнинах автівок. Наразі цигарки вилучено та передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, 4 пакунки з сигаретами прикордонники затримали на Волині. Інформацію про правопорушення отримав дільничний інспектор прикордонної служби. Невдовзі правоохоронці Луцького загону виявили 2 наших співвітчизників, які й переносили тютюнові вироби. Загалом у них вилучено 2 тисячі пачок сигарет «Фест». На чоловіків складені адміністративні протоколи, а справи скеровані до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси