Поляк та українець спробували підзаробити на м’ясі

НАЗАД
01 серпня 2012 13:17

В пункті пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею в переобладнаному баку мікроавтобуса «Фольксваген» було знайдено 185 кілограмів м'яса.

Вчора в пункті пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею в переобладнаному баку мікроавтобуса «Фольксваген» було знайдено 185 кілограмів м'яса. Автомобілем в’їжджав в Україну 28-річний поляк. Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений  коридор». Проте у прикордонників Львівського загону виникли підозри, що чоловік може незаконно перевозити заборонений вантаж. У зв’язку з цим транспортний засіб вивели із загального потоку та направили на перевірку. У ході огляду охоронці кордону та працівники митниці виявили схованку. Чоловік переобладнав паливний бак та заповнив його м’ясопродуктами. Окрім свого вантажу водій втратив ще й свого «залізного коня» за те, що спробував приховати в ньому товар.

Невдовзі працівники цього ж пункту пропуску знайшли в автівці нашого співвітчизника ще майже 40 кілограмів м’ясопродуктів. Українець, що повертався додому автомобілем «Фольксваген» приховав свій м’ясний вантаж під капотом та обшивкою багажника.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси