Поліграфологи Держприкордонслужби запозичують досвід фахівців з США

НАЗАД
07 червня 2024 16:08

Сьогодні завершився чотиритижневий спеціалізований курс навчання поліграфологів.

У рамках міжнародної допомоги Посольство США в Україні організувало та провело курс навчання для поліграфологів, у яких, разом з представниками інших правоохоронних відомств України, взяли участь і представники Держприкордонслужби.

Сьогодні завершився чотиритижневий базовий курс підготовки поліграфологів для силових відомств України. Фундаментальними знаннями та багаторічним практичним досвідом поділилися відомі американські тренери, які провели курс за програмою Американського Міжнародного Інституту Поліграфа. Для допомоги в проведенні практичної частини курсу було запрошено спеціалістів поліграфа Держприкордонслужби, випускників попередніх базових курсів, які зарекомендували себе справжніми професіоналами у цій галузі.

Також в травні цього року поліграфологи-практики отримали змогу відвідати курс підвищення кваліфікації та конференцію, яка відбулася за участю лекторів зі Сполучених Штатів Америки.

Такий формат спілкування дає можливість засвоїти неоціненний досвід від експертів в цій галузі. Відтак, Державна прикордонна служба України наслідує загальновизнану міжнародну практику проведення поліграфологічних досліджень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси