Полеглому в бою під Бахмутом прикордоннику Іллі Кобченку назавжди 23…

НАЗАД
17 травня 2023 16:36

Сьогодні на Сумщині прикордонники провели в останню путь свого побратима, старшого сержанта Кобченка Іллю Віталійовича, який загинув поблизу Бахмута.

Старший сержант Ілля Кобченко народився в м. Суми. Ілля активно займався спортом, мав звання майстра спорту України з сумо, майстра спорту України з універсального бою, кандидата в майстри спорту України з вільної боротьби, був неодноразовим чемпіоном та призером різноманітних змагань з панкратіону, греплінгу, ММА (змішаного бойового мистецтва), рукопашного бою.

З 2017 по 2019 роки навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, з 2019 року проходив службу в підрозділах Чернівецького прикордонного загону, а з 2022 року – у Львівському прикордонному загоні.

8 травня 2023 року старший сержант Ілля Кобченко у складі підрозділу виконував бойове завдання в районі населеного пункту Бахмут. Під час чергового масованого мінометного обстрілу противником позицій Сил оборони, одна із мін розірвалася біля прикордонника, в результаті чого він отримав поранення, несумісні з життям.  

Іллі Кобченку назавжди 23 роки… Його з війни не дочекалися батьки.

Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким полеглого захисника.

Вічна та світла пам’ять Герою-прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси