Подяка прикордонникам за гідне виконання бойових завдань

НАЗАД
16 липня 2024 19:03

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», які виконували бойові завдання на східній ділянці кордону України, повернулися з фронту

Понад пів року наші військові у складі Зведеного загону з честю виконували заходи з оборони країни.

На жаль, не всі змогли побачити рідних – під час виконання бойового завдання загинув наш побратим Сергій Шулюпенко, якого нагородили присвоєнням чергового військового звання посмертно, а матері Сергія, яка була присутня на заходах, особисто подякували за виховання Сина та Людини.

Сьогодні, на заходах, ми вшанували і його, й інших військовослужбовців, які віддали життя за світле майбутнє дітей та за вільну Україну, згадали хвилиною мовчання Героїв, які вже дивляться на нас з небес.

«Ще лежав сніг, коли відправляли наших військових у складі зведеного загону. Ви показали, що з честю називаєтеся українськими прикордонниками. Дякую за службу, за виконання бойових завдань та за той вклад у захист України», – сказав начальник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» полковник Богдан Гуменюк під час виступу.

Протягом перебування в зоні бойових дій неабияку підтримку військові отримали від небайдужих громадян, волонтерів, фондів, церкви, організацій, підприємств та місцевої влади – від аптечок та запчастин до дронів та засобів РЕБ. Все це допомогло зберегти життя наших захисників та нищити окупанта. І ми дякуємо за це!

Не забули подякувати і військовим, котрі безпосередньо боронили Україну від російського загарбника. Всі прикордонники, які виконували бойові завдання, отримали заслужені нагороди – дострокові військові звання, медалі, грамоти, подарунки і обов’язково відпочинок після тривалого виїзду.

Привітав та подякував захисникам і Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України подарувавши прикордонникам патріотичний виступ!

Слава Україні! Героям слава!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси