Подорож 4 грузинів до Угорщини закінчилася за кілометр до кордону

НАЗАД
12 червня 2015 11:00

Минулої ночі прикордонники Чопського загону затримали чотирьох осіб, які прямували до ЄС у незаконний спосіб. Близько 3-ї години ночі прикордонний наряд відділу «Саловка» за допомогою т

Минулої ночі прикордонники Чопського загону затримали чотирьох осіб, які прямували до ЄС у незаконний спосіб.

Близько 3-ї години ночі прикордонний наряд відділу «Саловка» за допомогою тепловізійного приладу виявив рух групи осіб в бік українсько-угорського кордону. Вже за декілька хвилин силами оперативної групи невідомих було затримано. Правопорушників виявилось четверо. Усі вони були без документів,  назвалися  громадянами Грузії. Кінцевим пунктом своєї подорожі для них мала стати одна з країн ЄС.

Правопорушників було доставлено до підрозділу для встановлення осіб, з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. 

Нагадаємо, що кілька днів тому  біля кордону зі Словаччиною прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону  затримали ще 4 грузинів.

У одного з них під час проведення особистого огляду було виявлено флешку, на якій зберігались електронні документи з установчими даними на підрозділи Збройних Сил України, що, можливо, становлять інформацію з обмеженим доступом. Наразі компетентними органами проводиться експертна оцінка виявлених файлів. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси