Поблизу Зміїного прикордонники затримали 3 маломірних плавзасоби, які порушили правила виходу у море

НАЗАД
21 червня 2015 09:41

Маломірний плавзасіб, який здійснював незаконний вилов риби в 3 милях від острову Зміїний затримали вчора прикордонники Одеського загону морської охорони. За деякий час пост технічного спостереження зафікс

Маломірний плавзасіб, який здійснював незаконний вилов риби в 3 милях від острову Зміїний затримали вчора прикордонники Одеського загону морської охорони.

Виявивши ціль з посту технічного спостереження прикордонники надали інформацію на черговий катер, екіпаж якого здійснював патрулювання в даному районі. Невдовзі порушників затримали. Було з’ясовано, що маломірний човен типу «Тунець» вийшов з пункту базування без дозволу на вихід за межі 2-х мильної зони, а 3 громадян України, які перебували на човні здійснювали незаконний вилов риби. Відносно затриманих були складені адміністративні документи та накладено штраф. Також встановлено, що даний човен в цьому районі затримується не вперше.

За деякий час пост технічного спостереження зафіксував ще 2 цілі поблизу Зміїного. Поінформовані прикордонники катеру від Одеського загону морської охорони їх затримали. З'ясувалося, що 2 човни вийшли з пункту базування порту Бугаз. Під час огляду прикордонники виявили відсутність радіозасобів на човнах та невідповідність записів у судовому білеті. Затримані човни направили назад у порт для подальшого розбору та встановлення обставин зазначених порушень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси