Поблизу українсько-російського кордону в Сумській області прикордонники затримали мисливців

НАЗАД
12 лютого 2014 10:26

Прикордонний наряд відділу «Сопич» Сумського загону за допомогою приладу тепловізійного спостереження за 200 м від лінії держрубежу помітив п’ятьох осіб. Чоловіки виявилися гр

Вчора пізно ввечері прикордонний наряд відділу «Сопич» Сумського загону за допомогою приладу тепловізійного спостереження за 200 м від лінії держрубежу помітив п’ятьох осіб. Невдовзі всіх було затримано неподалік населеного пункту Студенок, що у Глухівському районі. Чоловіки виявилися громадянами України, жителями прикордоння.

Проте під час перевірки з'ясувалося, що вони не мають жодних документів, які посвідчують особу. Крім того, троє з них при собі мали мисливську зброю без відповідних документів, що надають дозвіл на зберігання та носіння вогнепальної мисливської зброї. Як в подальшому з’ясувалося, одна з мисливських рушниць до того ж взагалі не була зареєстрована.

За порушення прикордонного режиму всіх п’ятьох притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім цього, трьом з них доведеться відповідати за порушення правил полювання, а одному, окремо, ще й за порушення порядку придбання і зберігання вогнепальної мисливської зброї.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси