Поблизу кордону з Росією застрягла велика партія автозапчастин

НАЗАД
19 березня 2013 11:54

Напередодні вихідних в Сумській області дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Краснопілля» неподалік державного кордону ви

 

Напередодні вихідних в Сумській області дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Краснопілля» неподалік державного кордону виявив сліди трактора. Продовживши досліджувати підозрілі відбитки, на околиці села Запсілля прикордонник знайшов 30 коробок, 10 мішків та 5 рулонів. з автозапчастинами. Скоріш за все, порушники підготували крам до незаконного переміщення через кордон.

Відразу для перевірки місцевості на місце виїхав додатковий прикордонний наряд, який у ході пошукових заходів виявив ще одну чималу партію аналогічних запчастин. Вони перебували на тракторному причепі. Порушники не змогли здійснити задумане, адже причеп застряг в болоті майже за кілометр від кордону на напрямку українського населеного пункту Запсілля та російського Горналь. Причеп, що мав українські номерні знаки, був вщент завантаженим коробками.

Наразі прикордонники спільно зі співробітниками Міністерства доходів і зборів України здійснюють перерахунок автозапчастин. А це – близько 140 найменувань. Також проводиться пошук осіб, причетних до протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси