Поблизу кордону прикордонники виявили 2 іракців та затримали 4 громадян Молдови

НАЗАД
04 листопада 2015 10:46

Учора в результаті спільних заходів, які  проводять співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами, було виявлено 2 громадян Іраку без документів.  

Учора в результаті спільних заходів, які  проводять співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами, було виявлено 2 громадян Іраку без документів. Прикордонники Мукачівського загону та співробітники МВС виявили їх під час перевірки мікроавтобуса «Опель» на контрольному посту «Нижні Ворота», що на Закарпатті. Наразі правоохоронці стосовно нашого співвітчизника, який їх перевозив, та двох виявлених громадян проводять перевірку.

Крім того, про наявність двох незаконних мігрантів прикордонники Херсонського загону дізналися під час здійснення прикордонного контролю у пункті пропуску «Дніпро-Бузький-м/п». Про присутність сторонніх осіб, котрі непомітно пробралися на судно, що прибуло із Гвінеї, повідомив капітан плавзасобу.

А прикордонники Білгород-Дністровського загону відділу «Кучурган» за допомогою пристрою нічного бачення на напрямку молдовського н.п. Первомайськ та українського Кучурган помітили 4 осіб. Їх затримали за 150 метрів від лінії кордону та доставили до прикордонного підрозділу для складання документів. Порушниками кордону виявилися 4 громадян без документів, зі слів – громадяни Молдови.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси