Поблизу Констянтинівки за оперативною інформацією прикордонників затримали 3 вантажівки з 5 тисячами ящиків спиртних напоїв

НАЗАД
24 сiчня 2015 14:20

Співробітники Держприкордонслужби спільно з податківцями за оперативною інформацією прикордонного відомства неподалік н.п. Костянтинівка (Донецька область) затримали 3 вантажні автомобілі «ДАФ&am

В межах компетенції співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів у зоні проведення антитерористичної операції.

Так, о 16.30 співробітники Держприкордонслужби спільно з податківцями за оперативною інформацією прикордонного відомства неподалік н.п. Костянтинівка (Донецька область) затримали 3 вантажні автомобілі «ДАФ» під керуванням громадян України. В транспортних засобах перевозили майже 5 тисяч ящиків з лікеро-горілчаними напоями.

Під час попереднього огляду було встановлено, що виявлена продукція виготовлена не заводським методом, а підакцизні марки мають ознаки фальсифікації. Крім того, з’ясовано про відсутність документів щодо здійснення фінансово-економічних операцій між фірмою відправником та фірмою одержувачем товару.

Попередня вартість спиртних напоїв становить 1,625 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси