Поблизу кордону зі Словаччиною затримали 10 правопорушників

НАЗАД
16 серпня 2023 12:15

Впродовж минулої доби військовослужбовці Чопського загону затримали десятьох громадян України, які намагалися у незаконний спосіб перетнути державний рубіж або перебували у прикордонні без документів. Усіх зупинили в межах Ужгородського району, поблизу українсько-словацького кордону.

Двох правопорушників затримали завдяки інформації, що надійшла від місцевих. Останні повідомили правоохоронцям про рух в районі населених пунктів Стужиця і Стричава підозрілих незнайомців. Затримані виявилися жителями Дніпра і Чернігова. Вони визнали, що мали на меті незаконно дістатися країн ЄС.

Ще трьох правопорушників, двох чоловіків та жінку, виявили під час здійснення перевірочних заходів щодо пасажирів маршрутних таксі. Усі з них, місцеві жителі, добиралися ближче до кордону автобусами і сподівалися перетнути державний рубіж у районі Великого Березного.

Двох жителів Черкащини затримали на пів шляху прямування до Словаччини. Одного помітили ще на автобусній зупинці у с.Волосянка, іншого зупинили за 300 метрів від кордону. Під час опитування вони також розповіли правоохоронцям про наміри незаконно перетнути кордон.

Затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Також учора ввечері в районі населеного пункту Оноківці прикордонний наряд затримав двох чоловіків, які перебували у прикордонні без документів. Після встановлення особи їх було притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси