Поблизу кордону з Румунією прикордонники затримали зухвалих порушників

НАЗАД
25 листопада 2016 11:03

На Буковині резервні підрозділи прикордонного відомства значно підвищили результативність припинення правопорушень на державному кордоні.

На Буковині резервні підрозділи прикордонного відомства значно підвищили результативність припинення правопорушень на державному кордоні.

Як повідомлялося, минулої доби прикордонники мобільного підрозділу затримали поблизу кордону позашляховик та двох осіб Путильського району, які намагалися перемістити через кордон 5, 5 тисяч пачок сигарет до Румунії.

А вчора увечері прикордонний наряд з числа мобільного підрозділу виявив та зупинив ще один автомобіль високої прохідності, який рухався в бік українсько-румунського. Проте водій зупиненого авто та двоє пасажирів «Ніссана» не реагували на законні вимоги правоохоронців щодо пред’явлення ними документів. Натомість пасажири вийшли з автівки та почали зухвало себе поводити, намагаючись заволодіти зброєю прикордонників.

З метою уникнення будь-яких загроз, прикордонники прийняли рішення затримали зухвальців. Як з’ясувалось згодом, один із порушників виявився затриманим напередодні із контрабандними сигаретами мешканецем Путильського району. На громадян України складено відповідні адміністративні протоколи про порушення прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам правоохоронців. Остаточне рішення щодо міри покарання прийматиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси