Поблизу Херсона викрито цех, де незаконно шили одяг та працювали громадяни В'єтнаму

НАЗАД
05 серпня 2017 12:37

В одному з населених пунктів поблизу Херсона міжвідомча група виявила підпільний цех текстильного виробництва. На ньому працювали 16 громадян В'єтнаму з трьома малолітніми дітьми. Іноземці знаходилися на території України в порушення міграційного законода

Вчора, в рамках цільових профілактичних заходів «Мігрант» співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з Управлінням боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Національної поліції в Херсонській області та представниками міграційної служби провели низку заходів направлених на протидію незаконній міграції.

Як результат, в одному з населених пунктів поблизу Херсона міжвідомча група виявила підпільний цех текстильного виробництва. На ньому працювали 16 громадян В'єтнаму з трьома малолітніми дітьми. Іноземці знаходилися на території України в порушення міграційного законодавства. В цеху правоохоронці виявили вже готовий одяг та обладнання.

На даний час тривають подальші перевірочні заходи. Складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст. 203 КУпАП за порушення іноземцями правил перебування в Україні. Крім того прикордонники до Національної поліції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч.4 ст. 358 КК України («Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів»). 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси