Після попереджувальних пострілів позашляховик контрабандиста налетів на колоду

НАЗАД
08 липня 2022 13:36

Сьогодні вранці під час патрулювання державного кордону військовослужбовці відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону виявили транспортний засіб марки «Mitsubishi Pajero».

Позашляховик на великій швидкості рухався в напрямку державного кордону. Вимогу прикордонного наряду зупинитися водій вперто ігнорував, які і попереджувальні постріли вгору. Проте втікаючи на великій швидкості налетів на дерев’яну колоду та зупинився.

Аби уникнути відповідальності, він покинув автівку та втік. Під час огляду транспортного засобу іноземної реєстрації у багажному відділенні військовослужбовці виявили чотири пакунки з тютюновими виробами.

Згодом, в результаті пошукових дій, прикордонники затримали трьох невідомих чоловіків, які, ймовірно, були спільниками водія. Правопорушниками виявились місцеві мешканці, один з яких був неповнолітнім. На даний час автівку з тютюновими виробами та правопорушників передано співробітникам Нацполіції.  

За спробу переміщення та збут підакцизних товарів, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси