Підтримка та розрада для найменших

НАЗАД
13 сiчня 2024 13:16

Студенти академії підготували для діток веселу виставу за мотивами казки Івана Франка «Фарбований лис»

В Ужгороді, за ініціативи Офісу Омбудсмана України, для дітей родин прикордонників, які віддали життя за Україну, зникли безвісти за особливих обставин або перебувають у полоні, організували цікаві розваги та смачні частування. Захід провели у приміщенні Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради.

Студенти академії підготували для діток веселу виставу за мотивами казки Івана Франка «Фарбований лис». Сучасна жартівлива інтерпретація відомого твору припала до душі як малечі, так і їх матусям. Творчий колектив вишу також виконав для присутніх різдвяні колядки.

Веселі аніматори провели для дітей енергійну руханку. По завершенні програми, кожен маленький гість отримав подарунок та поласував смаколиками «солодкого столу».

Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення справжнього свята для наших діточок: офісу Уповноваженого Верховної Ради України в Закарпатській області, творчому колективу Академії культури і мистецтв, а також особисто Андрію Крючкову і Наталі Шетелі. Сподіваємося на подальшу співпрацю та підтримку заради щасливого дитинства малечі наших Героїв.

Пам’ятаємо та турбуємося про членів родини кожного прикордонника, який поліг у бою, зник безвісти або перебуває у полоні. Дякуємо вам за стійкість і мужність! Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси