Підтримка – рушійна сила нашої Перемоги

НАЗАД
25 грудня 2023 16:17

Військовослужбовці Морської охорони отримали від Благодійного фонду «MK Foundation» вантажний мікроавтобус марки «Volkswagen».

Авто допоможе захисникам оперативно реагувати на зміни в обстановці та забезпечить транспортування обладнання для протидії повітряним атакам ворога ударними дронами, які сьогодні створюють серйозну загрозу не тільки військовим, а й цивільній інфраструктурі та мирному населенню нашої країни.

Таке поповнення автопарку морських прикордонників є дуже важливим, адже автомобіль адаптований для потреб військових та пройшов повне технічне обслуговування.

«Volkswagen Transporter» в зонах активних бойових дій вже зарекомендував себе як надійний, маневрений та економний транспорт. Бус швидкий тож може оперативно перевозити необхідні вантажі, і в окремих ситуаціях навіть евакуйовувати поранених.

«Щоденно наші військові мужньо дають відсіч ворогу. Ми – їхній тил, тому робимо все можливе щоб наші захисники мали необхідну техніку. Від початку повномасштабного вторгнення нашому Фонду вдалось передати понад 1000 автівок, з них більше сотні – в підрозділи Державної прикордонної служби України. Ми усвідомлюємо яке значення для наших військових мають автомобілі. Тому не збавляючи обертів наша команда продовжує купувати, обслуговувати, передавати авто військовим. Не зупинимось до Перемоги» – наголосила представниця Фонду пані Аліна.

Цінуємо і сердечно дякуємо! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси