Підрозділи ВВБ прикордонного відомства продовжують активну боротьбу з корупційними проявами серед персоналу

НАЗАД
17 серпня 2015 16:30

Cьогодні співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України під час перевірки службових приміщень прикордонного наряду, які несуть службу вздовж лінії бойового розмежування, виявили в

 У Державній прикордонній службі з  метою  виконання завдань, поставлених Президентом України продовжуються проводитися заходи щодо запобігання зловживанням серед персоналу.  Наразі   в прикордонному відомстві щоденно ведеться посилена робота підрозділів внутрішньої безпеки. І не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

Так, сьогодні співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України під час перевірки службових приміщень прикордонного наряду, які несуть службу вздовж лінії бойового розмежування,  виявили в пачці з-під сигарет приховані кошти у сумі понад 6 тисяч гривень, які, ймовірно, були отримані за прийняття неправомірного рішення за винагороду.  По даному факту призначено службове розслідування. Прикордонний наряд усунуто від виконання службових обов’язків та замінено.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси