Підроблений паспорт та візу виявили в громадян Туреччини у столичному аеропорту

НАЗАД
03 грудня 2017 09:39

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства під час оформлення пасажирів рейсу «Київ - Берлін» викрили іноземця, що надав спеціальний паспорт громадянина Туреччини із ознаками повної підробки. У ході подальшої перевірки, чол

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зафіксували у двох громадян Туреччини підроблені документи.

Так учора зранку в міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства під час оформлення пасажирів рейсу «Київ - Берлін» викрили іноземця, що надав спеціальний паспорт громадянина Туреччини із ознаками повної підробки. У ході подальшої перевірки, чоловік пред’явив дійсну ID-картку громадянина Туреччини.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та відносно порушника складено протокол за статтею 204-1 КУпАП. Справу скеровано до суду.  

Крім того, у цьому ж аеропорту, під час здійснення заходів контролю у пасажира транзитного рейсу «Стамбул – Київ - Лондон» правоохоронці також виявили підроблений документ, а саме візу Великобританії. Громадянина Туреччини повернуто зворотним рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси