Підроблені паспортні документи та свідоцтво про реєстрацію автівки виявлено на державному кордоні

НАЗАД
07 березня 2018 10:37

Співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні України виявили у двох наших співвітчизників частково підроблені паспортні документи.

Співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні України виявили у двох наших співвітчизників частково підроблені паспортні документи.

Обидва випадки зафіксовані у пунктах пропуску, а саме у «Кучурган» та «Мілове». Охоронці кордону Білгород-Дністровського та Луганського загонів під час здійснення заходів контролю у громадян України виявили у паспортах підроблені штамп та печатка про прийняття на постійний консульський облік, а також підроблену конгревну печатку.

Осіб та повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) направлено до Нацполіції.

Крім того, транспортний засіб із підробленим свідоцтвом про реєстрацію виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Так, в пункті пропуску «Порубне» під час перевірки документів прикордонники Чернівецького загону зафіксували  підроблене свідоцтво про реєстрацію на автомобіль «Ренж Ровер» 1998 року випуску. За кермом транспортного засобу  болгарської реєстрації  перебував громадянин Румунії. Іномарку та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси