Підроблені документи – зіпсовані подорожі

НАЗАД
29 березня 2018 09:38

У ході оформлення пасажирів рейсу «Відень - Одеса» співробітники прикордонного відомства виявили громадянина України, із чужим паспортним документом. Зі слів затриманого, документ належить його товаришу.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили у трьох громадян  підроблений документ на авто та чужі паспорти.

У ході реалізації оперативної інформації прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Малий Березний», що на кордоні зі Словаччиною, виявили в українця підроблений документ. Чоловік, що слідував автомобілем «Opel Zafira» литовської реєстрації на в’їзд в Україну, пред’явив на контроль підроблене доручення на право власності транспортним засобом.

Нашого співвітчизника, іномарку 2003 року випуску та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» направлено до НП.

А в пункті пропуску «Велика Писарівка» військовослужбовці Сумського загону під час прикордонного контроля затримали громадянина Туркменістану із чужим паспортним документом.

Подібний випадок зафіксовано в аеропорту «Одеса». У ході оформлення пасажирів рейсу «Відень - Одеса» співробітники прикордонного відомства виявили громадянина України, із чужим паспортним документом. Зі слів затриманого, документ належить його товаришу. Стосовно українця складено протокол за статтею 204-1 КУпАП. Справу скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси