Підготовлений – означає захищений!

НАЗАД
16 сiчня 2024 15:05

В Навчальному центрі Морської охорони Держприкордонслужби завершився курс базової підготовки для мобілізованих військовослужбовців.

На різних етапах курсу морські прикордонники опановували основи морської підготовки, тактичної медицини, боротьби за живучість надводного корабля, психологічної, вогневої, а також тактичної та розвідувальної підготовки. Все це в подальшому стане в нагоді новоприбулим військовим як в бою, так і у повсякденній службі.

Працювати у складі підрозділу, розуміти основи мінно-вибухової безпеки, а також локалізовувати та ліквідовувати аварії – всі ці знання є критично важливими у важких ситуаціях та бойових діях.

«Кожен, хто сьогодні долучився до найважливішої місії, повинен чітко розуміти свою провідну роль – зупинити та перемогти ворога. Зупинити – не означає лише стримати. Зупинити – означає насамперед знищити. Витримати важкі польові умови, виконати завдання і вижити зможе тільки добре тренований боєць»,- підкреслив викладач відділення спеціального озброєння та керування кораблем Олександр Волков.

Під час навчання бійці відпрацьовували тактичні тренувальні сценарії в умовах максимально наближених до бойових. Штурм будівель, ближні бої, переміщення пораненого в безпечне місце – все те, до чого потрібно бути готовим в сучасних реаліях війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси