Під Маріуполем броньована техніка прикордонників врятувала життя пораненим військовослужбовцям

НАЗАД
20 сiчня 2015 12:25

Учора з 12.10 до 12.25 терористи здійснили гранатометний обстріл контрольного пункту «Гнутове», що поблизу Маріуполя, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.<

Учора з 12.10 до 12.25 терористи здійснили гранатометний обстріл контрольного пункту «Гнутове», що поблизу Маріуполя, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.

У результаті обстрілу поранення дістали 3 військовослужбовців ЗСУ і для їх евакуації прикордонники негайно направили броньований автомобіль «Кугуар». Однак у момент коли автомобіль вивозив поранених, терористи, застосовуючи міномети, направили вогонь на «Кугуар», внаслідок чого автівка перекинулася. Проте броня витримала обстріли та захистила військових від вибухів. Іншим автомобілем прикордонникам все ж вдалося вивезти поранених із зони обстрілу та доправити їх до лікарні м. Маріуполя. Під час рятування поранених також був травмований один з прикордонників.

З 15.10 до 15.35  терористи вже використовуючи артилерію знову обстріляли цей контрольний пункт.

Враховуючи, що він знаходиться на дорожньому напрямку «Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка» пропуск осіб та транспортних засобів тимчасово припинений. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси