Під час спільної перевірки кордону прикордонники України та Молдови затримали порушника

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:01

Протягом минулої доби співробітники Держприкордонслужби спільно з прикордонниками суміжних країн провели 8 спільних патрулювань по перевірці та виявленню правопорушень на кордоні. Перевірки переважно були

Протягом минулої доби співробітники Держприкордонслужби спільно з прикордонниками суміжних країн провели 8 спільних патрулювань по перевірці та виявленню правопорушень на кордоні. Перевірки переважно були здійснені на південній та західній ділянках держрубежу.

Так, під час спільної перевірки українсько-молдовського кордону прикордонники Білгород-Дністровського загону на ділянці  відділу «Підгірне» виявили та затримали громадянина України. Чоловік намагався залишити Україну між українським селом Серпневе та молдовським Бессарабка. Чому українець йшов в обхід пункту пропуску, наразі з’ясовується.

А на західній ділянці кордону затримали громадянина Туреччини. Мандрівник, якого зупинили за 350 метрів від держрубежу, йшов у напрямку кордону з Польщею, що на ділянці відповідальності  відділу «Нижанковичі» Мостиського загону.

 Ще двох порушників, які намагалися покинути територію країни через пункти пропуску, зупинили прикордонники Мукачівського загону. Один із порушників, який прямував через пункт пропуску «Вилок», намагався вийти по паспорту громадянина Угорщини. А українець, якого спинили у пункті пропуску «Косине» йшов з паспортом батька. Обидва правопорушники, за рішенням суду, отримали штраф у розмірі 1700 гривень кожний.  

Крім того у пунктах пропуску  протягом минулої доби було не пропущено в Україну 38 потенційних незаконних мігрантів. Більшість подорожуючих надавали неправдиві відомості під час перетину кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси